Sortida al Yomo

SORTIDA AL YOMO


El divendres 1 de març els alumnes de 3r d’ESO van realitzar una sortida al Yomo


El divendres 1 de març, els alumnes de 3r de l'Institut Sant Andreu va realitzar una sortida a Barcelona per anar al YoMo (Youth Mobile Festival). El Yomo és una activitat STEAM on els alumnes poden experimentar la ciència i la tecnologia més sorprenent. En el centre hi han dos plantes: la primera planta, on estan tots els aparells, programes i exposicions tecnològiques que presenta el Yomo, i la planta d’adalt on hi ha una porta per accedir a la sala del menjador.


En el Yomo hi han aparells de tot tipus, desde dos robots amb forma d’ànec que es controlen través d’un rellotge fins un joc d’Sratch que es controla amb una nau espacial feta de Lego. Tot aixó és possible gràcies a diversos programes o aplicacions de creació i programació per entretenir a nois i noies de totes les edats.


El Yomo és una gran oportunitat per despertar la teva capacitat creativa i fer que els joves s’interessin més per l’àrea tecnològica o informàtica. Ademés, com insinua el seu nom, la majoria d’activitats es fan amb el mòbil, el que permet que la majoria de les persones que venen descubreixin noves aplicacions, com per exemple l’Scratch o el Kahoot.

Comentaris