Dia Internacional de la pizza

EL DIA INTERNACIONAL DE LA PIZZA


El Dia de la pizza val la pena?


El dia 9 de febrer tothom sortirià a sopar una bona pizza margarita, o millor pensat, barbacoa. Diverses families es reuniran i vindran a les pizzeries locals per poder disfrutar d’una exquisitesa rodona i…tot aixó és pura publicitat. ¿De veritat creieu que les persones tindran a la pizza com un tema d’atenció? És estrany com una cosa tan simple com la pizza pot tindre una diada.


Després d’haver-hi dies que tracten sobre temes controversials i importància social com per exemple El Dia Internacional contra el càncer, El Dia Internacional de la llengua materna, El Dia Internacional del treballador, etc. el 9 de febrer se'ns presenta un Dia Internacional de la pizza?


Sincerament em sembla una estupidesa que s’hagi creat aquesta diada perquè hi ha temes més importants a tenir en compte com per a no fer-li cas a aquest despropòsit. De fet, si ho pensem amb lògica, es pot menjar pizza tots els dies, el que significa que en realitat tots els dies es poden considerar el Dia Internacional de la pizza.

Comentaris