Dia de l'Internet segur

DIA D’INTERNET SEGUR


El 5 de febrer es celebrarà el Dia Internacional de l’Internet Segur amb l’objectiu de destacar el caràcter positiu d’Internet

El Dia d'Internet Segur, "Safer Internet Day" (SID, per les sigles en anglès) és un esdeveniment promogut per la xarxa Insafe / INHOPE amb el suport de la Comissió Europea, que se celebra cada mes de febrer amb l'objectiu de promoure un ús segur i positiu de les tecnologies digitals, especialment entre nens i joves. El SID se celebra el segon dia de la segona setmana del segon mes de l'any i reuneix a milions de persones de tot el món per impulsar canvis positius i conscienciar sobre la seguretat a Internet, organitzant diferents esdeveniments i activitats.

Aquest dia no només pretén la creació d'una Internet més segura, sinó una Internet millor, per convertir-la en un espai en el que tots fem ús de la tecnologia de manera responsable, respectuosa, crítica i creativa. El SID es dirigeix ​​a nens i joves, pares i tutors, professors, educadors i treballadors socials, així com a les empreses i responsables polítics, animant-los a participar de manera activa en la creació d'una Internet millor.

En 2019 se celebra el 5 de febrer. Amb l'objectiu de celebrar el caràcter positiu d'Internet, el lema 2019 "Una Internet millor comença amb tu: convivint amb respecte per a una Internet segura", ens convida a sumar-nos al moviment global, participar i aprofitar el millor d'Internet per unir persones.



Comentaris